Hoog beoordeelde praktijk

Wij streven naar 100% klantentevredenheid en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Lees hieronder wat onze klanten vertellen of contact ons vandaag!

Bel 010-2108399

Beoordelingen van Google


Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer professionele en vakkundige fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

Linda S


Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

Wendy Starreveld

                                               
Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

Songul Kas


Paul heeft met zijn unieke combinatie van een holistische blik en nuchtere aanpak mij van jarenlange rugellende afgeholpen. Deskundig, openminded en nog gezellig ook. Ik raad Paul en zijn team van harte aan!

Ruben Lentz

                                                       
Paul heeft mij geweldig en snel geholpen met mijn arm en schouderklachten. Zelf ben ik al heel lang werkzaam in de gezondheidszorg en heb veel para-medische collega’s ontmoet maar Paul is wel uniek! Vindt in zeer korte tijd de essentie van je lichaamsprobleem en handelt daar heel effectief naar. Echt Mind Blowing!

Mariette Stroucken

                                                        Heel enthousiast over Fysio Paul! Al jaren klachten en in 3 consulten hielp Paul me er van af. Ik was erg sceptisch na de eerste keer, want het gaat bijna té snel: in heel korte tijd doorziet hij waar je klacht vandaan komt en zet hij meteen de behandeling in. Ik dacht dat dat niet mogelijk zou zijn, maar het tegendeel bleek waar. En dat op een holistische manier die ik nooit eerder gezien heb! Voor mijn gevoel een variatie van allerlei technieken die verbazend goed werkt.

Sanne Karels


Super goede ervaring met Paul! Hij heeft me in een week of 8 van een klacht afgeholpen waar ik al ruim twee jaar mee rond liep. Goede oefeningen voor thuis + elke 1 a 2 weken een behandeling: professioneel en heel kundig. Hij neemt de tijd voor je en is bovendien ook erg vriendelijk. Volgende keer dat er iets scheelt kom ik zeker terug. Bedankt!

Cécile van de Ven


Afgelopen jaar voor een enkel en een rug blessure naar Fysiotherapie Paul Veen gegaan. Beide behandelingen werden uitgevoerd door Ferdi Sinar. Mijn ervaring is dat sommige fysio’s vrij snel een blessure denken te begrijpen en dan de verkeerde behandeling starten. Ferdi deed dit gelukkig niet en bleef tijdens de sessies ook in gesprek om te zorgen dat de fysiotherapie zo effectief mogelijk verliep. Een onwijs betrokken fysiotherapeut met een uitstekend luisterend oor. Erg dankbaar voor de goed zorg!

Koen de Wolf


Ik kwam bij Paul met nek/rugklachten, hij heeft mij ontzettend goed geholpen. Hij luistert goed naar je klachten en behandeld je daarna niet alleen door fysio en manuele therapie te doen, maar ook een holistische aanpak waardoor je sneller herstelt van je klachten! Daarnaast heb ik in de praktijk getraind met fysiotherapeut Sacha voor sterkere schouders en buikspieren. Helemaal top!

Songul Kas