Behandelmethodes Fysiotherapie

Onze Fysiotherapeuten zijn expert in houding en beweging. Naast fysiotherapie bieden wij ook oefentherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Het hangt af van je klachten/behoeftes welke behandeling jij nodig hebt. Wil je hierover advies? Maak dan een afspraak via onderstaande knop voor een professionele intake!

Bel 010-2108399

Behandelmethodes Fysiotherapie

Onze Fysiotherapeuten zijn expert in houding en beweging. Naast fysiotherapie bieden wij ook oefentherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Het hangt af van je klachten/behoeftes welke behandeling jij nodig hebt. Wil je hierover advies? Maak dan een afspraak via onderstaande knop voor een GRATIS intake!

Bel 010-2108399
Kniespecialist
Oefentherapie
Manuele therapie
Fysiotherapie
Sportfysio
Kinderfysiotherapie
Dry Needling


Ik ben zelf dokter in het Erasmus MC, en kreeg plotseling erg veel last van mijn schouder. Ik en meerdere collega’s hadden geen idee wat het was. Ook mijn huisarts wist niet goed waar de (zenuw)pijn vandaan kwam. Na 1 behandeling bij Paul was ik van al mijn klachten af. Een zeer proffesionele en vakkundige Fysiotherapeut, met hart voor zijn vak, aanrader!!

Linda S


Paul is een fijne fysiotherapeut die klachten bekijkt vanuit een holistische benadering. Daarmee kwamen we al snel bij de oorzaak van de klachten en met wat kleine aanpassingen in mijn dagelijks leven ben ik zo goed als klachtenvrij! Zeer professioneel, vakkundig en integer; geen ellenlange sessies die alleen symptomen bestrijden.

Wendy Starreveld

                                               
Na maanden met veel pijn in mijn beide knieën te hebben rondgelopen, ben ik uiteindelijk toch naar de fysio gegaan. En wat ben ik blij dat ik naar Paul Veen ben geweest. Binnen twee maanden was ik volledig van mijn pijnklachten af en kon ik weer alles doen wat ik daarvoor deed.

 
Songul Kas


Super goede ervaring met Paul! Hij heeft me in een week of 8 van een klacht afgeholpen waar ik al ruim twee jaar mee rond liep. Goede oefeningen voor thuis + elke 1 a 2 weken een behandeling: professioneel en heel kundig. Hij neemt de tijd voor je en is bovendien ook erg vriendelijk. Volgende keer dat er iets scheelt kom ik zeker terug. Bedankt!

Cécile van de Ven


Afgelopen jaar voor een enkel en een rug blessure naar Fysiotherapie Paul Veen gegaan. Beide behandelingen werden uitgevoerd door Ferdi Sinar. Mijn ervaring is dat sommige fysio’s vrij snel een blessure denken te begrijpen en dan de verkeerde behandeling starten. Ferdi deed dit gelukkig niet en bleef tijdens de sessies ook in gesprek om te zorgen dat de fysiotherapie zo effectief mogelijk verliep. Een onwijs betrokken fysiotherapeut met een uitstekend luisterend oor. Erg dankbaar voor de goed zorg!

Koen de Wolf


Ik kwam bij Paul met nek/rugklachten, hij heeft mij ontzettend goed geholpen. Hij luistert goed naar je klachten en behandeld je daarna niet alleen door fysio en manuele therapie te doen, maar ook een holistische aanpak waardoor je sneller herstelt van je klachten! Daarnaast heb ik in de praktijk getraind met fysiotherapeut Sacha voor sterkere schouders en buikspieren. Helemaal top!

Songul Kas

Contact

Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

E-mail

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks 8:00 – 20:00

Contact

Adres
Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Openingstijden
Doordeweeks 8:00 – 20:00

Bel ons
Stuur een mail