Etalagebenen

Gespecialiseerd in Looptraining Etalagebenen

Pijn bij het lopen kan je leven behoorlijk verstoren. Daarom is het belangrijk dat je hulp zoekt. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is gespecialiseerd in looptraining bij etalagebenen. Veilig bewegen en gezond leven helpt goed bij etalagebenen. Maak nu een afspraak en krijg intensieve begeleiding!

Bel 010-2108399

Wat zijn etalagebenen?

Claudicatio intermittens, etalagebenen, is een vaatziekte. Heb je etalagebenen dan zijn de bloedvaten in je been vernauwd. Er zijn twee soorten bloedvaten: slagaderen en aders. De slagaderen vervoeren zuurstofrijk bloed naar je benen. Om te kunnen lopen heb je zuurstofrijk bloed nodig. Je beenspieren krijgen te weinig zuurstof, omdat je slagaderen zijn vernauwd. Ga je een eindje lopen, bijvoorbeeld naar de supermarkt, dan krijg je hierdoor pijn in je been. Wanneer je stopt met lopen wordt het zuurstof weer aangevuld en verdwijnt in de meeste gevallen de pijn. Ondanks de pijn is het belangrijk dat je blijft wandelen. Na verloop van tijd kun je steeds verder pijnvrij lopen. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam kan je helpen met een speciaal oefenprogramma. Dit programma bestaat uit een looptraining en het leren van looptechnieken. Contact ons nu voor meer informatie over ons speciale oefenprogramma voor etalagebenen.

Kunnen wij etalagebenen genezen?

Etalagebenen kunnen wij jammer genoeg niet genezen. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam helpt jou omgaan met etalagebenen. Wij leren jou goede looptechnieken aan zodat jij steeds verder pijnvrij kan lopen. Samen verbeteren wij je conditie en kracht. Ook krijg je huiswerkoefeningen en adviezen. Zo vallen je dagelijkse activiteiten je minder zwaar en kun je meer genieten! Contact ons voor meer informatie over etalagebenen.

Oefentherapie etalagebenen

Onder begeleiding van onze oefentherapeuten werk je aan je looptechnieken, conditie en kracht. Na verloop van tijd kun je steeds meer zelf en heb je ons minder nodig! Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is gespecialiseerd in looptraining voor mensen met etalagebenen en aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. Dit landelijk netwerk is speciaal opgericht voor mensen met etalagebenen. Wij vinden het belangrijk om je te helpen met de beste zorg. Maak nu een afspraak en krijg specialistische zorg.

Contact

Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

E-mail

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks 8:00 – 20:00

Contact

Adres
Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Openingstijden
Doordeweeks 8:00 – 20:00

Bel ons
Stuur een mail