Knie revalidatie

Kniespecialist Rotterdam

Wil je revalideren na een knieoperatie, ongeval of blessure? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Fysiotherapie Paul Veen is dé kniespecialist van Rotterdam. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om je te helpen revalideren. Samen werken we aan jouw stabiliteit, mobiliteit, spierkracht, conditie en coördinatie. Ons doel is dat je zonder pijn je dagelijkse activiteiten kunt oppakken. Wij helpen jou zo snel mogelijk revalideren, maar voorkomen dat jij jezelf forceert. Maak nu een afspraak en start met revalideren.

Bel 010-2108399

Revalidatie Nieuwe knie

Wil je revalideren na een knieoperatie, ongeval of blessure? Dan ben je bij het juiste adres! Fysiotherapie Paul Veen is de kniespecialist van Rotterdam. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken om je te helpen revalideren. Samen aan jouw stabiliteit, mobiliteit, spierkracht, conditie en coördinatie. Ons doel is dat je zonder pijn je dagelijkse activiteiten kunt oppakken. Wij helpen jou zo snel mogelijk revalideren, maar voorkomen dat jij jezelf forceert. Maak nu een afspraak en start met revalideren.

Revalidatie Knieblessure

Heb je een knieblessure? Dan is het belangrijk dat je contact opneemt met je fysiotherapeut. Vaak ontstaan blessures tijdens het sporten. Door een onverwachte beweging of door overbelasting. Je knie vormt de schakel tussen je boven- en onderbeen. Sport je vaak of lang? Dan vangt je knie het gewicht van je lichaam op bij elke stap, trap of sprong die je maakt. Soms gaat er iets mis waardoor je een blessure oploopt.

Revalidatie na Ongeval

Heb je pijn in je knie na een ongeval of verkeersongeval? Heel vervelend dat je dit hebt meegemaakt! Wij kunnen je helpen met revalideren. Fysiotherapie Paul Veen is de kniespecialist van Rotterdam. Ons doel is dat je zo snel mogelijk weer kan lopen, fietsen en opstaan zonder pijn of krukken. Herstel heeft tijd nodig, maar onder onze deskundige begeleiding wordt jij zelfredzaam. Na verloop van tijd heb je ons niet meer nodig! Wij geloven in jouw kracht. Contact ons vandaag voor een afspraak en start met revalideren!

Kniespecialist Rotterdam

  • Nieuwste Technieken

  • Deskundige Begeleiding

  • Hoogopgeleide Fysiotherapeuten

  • Deskundige Begeleiding

Contact

Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

E-mail

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks 8:00 – 20:00

Contact

Adres
Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Openingstijden
Doordeweeks 8:00 – 20:00

Bel ons
Stuur een mail