Nek- en schouderklachten

Specialist Nek- en Schouderklachten

Heb je last van een zeurende pijn in je nek en/of schouders? Pijn in je nek of schouders kan ontstaan door spanningen, een verkeerde houding, verkeerde bewegingen of overbelasting. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is specialist in nek- en schouderklachten. Met manuele therapie verhelpen wij jouw klachten. Kom van je klachten af en maak nu een afspraak!

Bel 010-2108399

Nekpijn

Nekpijn is een hevige of zeurende pijn in je nek. Vaak in combinatie met een stijve nek. De pijn kan zich uitbreiden naar je hoofd, schouders, armen en zelfs vingers. Herken je dat? Nekpijn is erg vervelend en kan behoorlijk gaan irriteren. Heb je last van hevige nekpijn? Dan kun je waarschijnlijk een bepaalde houding of beweging met je nek niet meer maken. Wil je zo snel mogelijk van je nekpijn af? Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is specialist in nek- en schouderklachten. Wij nemen jouw klachten serieus en onderzoeken de oorzaak van de pijn in je nek. Zo helpen wij je snel van jouw nek klachten af. Contact ons vandaag voor een afspraak.

Schouderpijn

Heb je last van schouderklachten? Dan voel je een zeurende of hevige pijn in en rondom jouw schouders. De pijn kan heviger worden wanneer je jouw schouders of armen beweegt. Vind je de pijn in je nek irritant? Of kun je zelfs niet meer slapen vanwege de pijn in je nek? Onder deskundige begeleiding van een manuele therapeut kom je van je klachten af! Fysiotherapie Paul Veen is specialist nek- en schouderklachten en staat voor je klaar! Onze manuele therapeuten nemen jouw klachten serieus en onderzoeken de oorzaak van de pijn in je schouders. Zo helpen wij je snel van jouw schouderklachten af. Contact ons vandaag voor een afspraak.

wanneer naar fysiotherapeuten

Wat te doen tegen Nekpijn?

Veel mensen krijg last van nekpijn door een verkeerde houding of door verkeerde bewegingen. Maar het kan ook zijn dat je de afgelopen tijd veel last hebt van spanning in je leven. In alle gevallen is het belangrijk om te blijven bewegen. Beweging en ontspanning helpen goed tegen nek- en schouderklachten. Wil je van je klachten af? Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam kan jouw klachten verhelpen en voorkomen. Wij zijn de nek- en schouder specialist van Rotterdam. Onder begeleiding van onze deskundige en vriendelijke manuele therapeuten kom je van je klachten af. Wij nemen jouw klachten serieus en onderzoeken de oorzaak van de pijn in je nek- of schouders. Met massage- en ontspanningsoefeningen kunnen wij je helpen om de nekspieren te ontspannen en nekpijn te voorkomen. Kom van je klachten af! Contact ons voor een afspraak.

wanneer naar fysiotherapeuten

Manuele Therapie Rotterdam

Manuele therapie is de beste therapie bij hoofd- nek- en schouderklachten. Deze pijn kan uitstralen naar je armen en zelfs je vingers. Heb je hoofdpijn, nekpijn of schouderpijn? Dan is het belangrijk dat je hulp zoekt. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is specialist nek- en schouderklachten. Ons team heeft veel ervaring met nek- en schouderklachten en bestaat uit hoogopgeleide fysiotherapeuten. Om jou de beste zorg te bieden hebben wij na onze opleiding tot fysiotherapeut een driejarige vervolgopleiding manuele therapie gevolgd. Bij ons ben je verzekerd van herstel. Contact ons vandaag voor een afspraak!

Contact

Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

E-mail

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks 8:00 – 20:00

Contact

Adres
Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Openingstijden
Doordeweeks 8:00 – 20:00

Bel ons
Stuur een mail