Rugpijn2022-01-24T15:16:05+00:00

Rugpijn

Specialist Nek- en Schouderklachten

Heb je last van een zeurende pijn in je nek en/of schouders? Pijn in je nek of schouders kan ontstaan door spanningen, een verkeerde houding, verkeerde bewegingen of overbelasting. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is specialist in nek- en schouderklachten. Met Manuele Therapie verhelpen wij jouw klachten. Kom van je klachten af en maak nu een afspraak!

Bel 010-2108399

Rugklachten

Je rug bestaat uit spieren, ligamenten (banden), pezen, schijven en botten die samenwerken om jouw lichaam te ondersteunen en om te bewegen. Schade aan een van deze onderdelen kan leiden tot rugpijn. Veelvoorkomende oorzaken zijn overbelasting, het aannemen van een slechte houding of het maken van een verkeerde beweging. Bijvoorbeeld: langdurig buigen, hevig hoesten, overmatig stretchen, trekken, tillen, langdurig staan of zitten, nek naar voren spannen, lang autorijden en slapen op een slecht matras. Rugpijn kan ook worden veroorzaakt door een medische aandoening. Herken jij jezelf in een van deze situaties? Dan is het belangrijk dat je hulp zoekt bij een fysiotherapeut gespecialiseerd in rugklachten. Fysiotherapie Paul Veen Rotterdam is specialist rugklachten en helpt je graag van jouw rugklachten af. Contact ons vandaag voor een afspraak! Een vriendelijke collega staat voor je klaar.

Lage Rugklachten

Lage rugklachten komen vaak voor. De pijn in je onderrug is een zeurende pijn die ook hevig kan zijn. Bijvoorbeeld in een bepaalde houding of bij een bepaalde beweging kun je meer pijn voelen. Soms straalt deze pijn uit naar je nek- en schouders of naar een of beide bovenbenen. Overbelasting en een verkeerde houding zijn de meest voorkomende oorzaak van pijn in je rug. Rugpijn kan ook worden veroorzaakt door een medische aandoening. Herken jij jezelf hierin? Dan is het belangrijk dat je hulp zoekt bij een fysiotherapeut gespecialiseerd in rugklachten. Voorkom dat je klachten verergeren. Fysiotherapie Paul Veen is specialist rugklachten in Rotterdam en helpt je graag van je rugklachten af. Wij gebruiken de nieuwste technieken om jou te helpen met de beste fysiotherapie. Contact ons vandaag voor een afspraak! Een vriendelijke collega staat voor je klaar.

Nek- en Rugklachten

Heb je een zeurende pijn in je nek en rug? Dan ben je niet de enige. Bijna iedereen heeft wel eens last van nek- en rugklachten. Veelvoorkomende oorzaken zijn overbelasting en een verkeerde aandoening. Rug- en nekklachten kunnen ook worden veroorzaakt door een medische aandoening. Heb je nek- en rugklachten? Dan is het belangrijk dat je hulp zoekt bij een specialist nek- en rugklachten. Voorkom zo dat je klachten verergeren. Fysiotherapiepraktijk Paul Veen is specialist rug- en nekklachten in Rotterdam. Wij helpen je graag van je rugklachten af. Contact ons vandaag voor een afspraak! Een vriendelijke collega staat voor je klaar.

Rugklachten door Stress

Stress kan meer kapot maken in je lichaam dan je denkt. Heb je last van stress en lichamelijke klachten? Vind je het moeilijk om hiermee om te gaan? Fysiotherapie Paul Veen staat voor je klaar! Met fysiotherapie en ontspanningsoefeningen gaan wij je stress te lijf. Ons doel is om de stress te verminderen en de spanning in je rug te verhelpen. Zo kom je van je klachten af en voorkom je dat ze terugkeren. Contact ons vandaag voor een afspraak! Een vriendelijke collega staat voor je klaar.

Artikelen over Rugpijn

Artikelen & blogs

Contact

Adres

Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

E-mail

Telefoonnummer

010 – 210 83 99

Openingstijden

Doordeweeks 8:00 – 20:00

Contact

Adres
Walenburgerweg 7
3039 AA Rotterdam

Openingstijden
Doordeweeks 8:00 – 20:00

Bel ons
Stuur een mail